aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΒλασόπουλος: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Βλασόπουλος: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με την Αναγέννησης Δερύνειας και ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις έως τώρα εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια είναι ο Νίκος Βλασόπουλος.

Ο 28χρονος Ελλαδίτης μέσος, μιλώντας στο «Goal» για την προετοιμασία των πρασίνων, κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της νέας σεζόν και ανέφερε ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα: «Ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Γίνεται σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά. Πήραμε καλά αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας, γεγονός που έχει ανεβάσει την ψυχολογία μας. Έχουμε δείξει καλά στοιχεία, όπως ότι δύσκολα χάνουμε και δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ».

Για τον στόχο της Αναγέννησης Δερύνειας στο νέο πρωτάθλημα, ο Βλασόπουλος είπε: «Θεωρώ ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Έχουμε δυνατή ομάδα, η οποία μπορεί να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ