aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΒ’ Κατηγορία: Τρεις ομάδες… ένα το εισιτήριο ανόδου!

Β’ Κατηγορία: Τρεις ομάδες… ένα το εισιτήριο ανόδου!

Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία, μέσω της οποίας θα κριθεί ο πρωταθλητής στη Β’ Κατηγορία, που θα πάρει και το μοναδικό εισιτήριο της ανόδου για την Α’ Κατηγορία. Παράλληλα, από τα αποτελέσματα των σημερινών αναμετρήσεων θα κριθεί και η ομάδα που θα υποβιβαστεί και μαζί με τους Εθνικό Άσσιας και Χαλκάνορα τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Σήμερα, στις 19:00, ορίσθηκαν τέσσερις αγώνες στους οποίους εμπλέκονται οι ομάδες, που από τη μια «χτυπούν» το εισιτήριο της ανόδου και από την άλλη θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Το Παραλίμνι, που θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την αδιάφορη βαθμολογικά Ομόνοια Αραδίππου, βρίσκεται σε θέση ισχύος και κρατά την τύχη του στα δικά του χέρια. Με νίκη επιστρέφει στη μεγάλη Κατηγορία. Η δεύτερη στη βαθμολογία Αναγέννηση Δερύνειας, που είναι έναν βαθμό πίσω από το Παραλίμνι, αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ξυλοτύμπου που θέλει έναν βαθμό για να διασφαλίσει την παραμονή της. Ο τρίτος Οθέλλος, που είναι τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή, παίζει επίσης εκτός έδρας με τον Διγενή Ορόκλινης που θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην Κατηγορία ή ακόμη και έναν βαθμό και να μην κερδίσει το ΘΟΪ Λακατάμιας τον ΑΣΙΛ εκτός έδρας. Πολύπλευρο, λοιπόν, το ενδιαφέρον στα τέσσερα σημερινά ματς στη Β’ Κατηγορία. Μάλιστα, τα τρία από τα τέσσερα που εμπλέκονται οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδό τους, θα μεταδοθούν ζωντανά από τη Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ