aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΤριάδα αγώνων με ανταγωνιστές

Τριάδα αγώνων με ανταγωνιστές

Μετά τα πρώτα τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια, ακολουθεί πιο βατό πρόγραμμα για την Αναγέννηση. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ηττήθηκε στα τρία εκτός έδρας από την ΑΕΛ (0-1), τον Ερμή (0-1) και από τον ΑΠΟΕΛ (0-2), ενώ στο «Τάσος Μάρκου» έφερε ισοπαλία με την Ομόνοια (2-2).

Η ομάδα της Δερύνειας κέρδισε τις εντυπώσεις σε αυτά τα ματς, αλλά πλέον θέλει και βαθμούς. Ακολουθεί το παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα εντός έδρας, στη συνέχεια θα πάει στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό και μετά θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα.

Τρία παιχνίδια μέσω των οποίων θα επιδιώξει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για να θέσει βάσεις για παραμονή. Για το παιχνίδι με τους πράσινους της Κατωκοπιάς αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Βλασόπουλου, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα προλάβει να είναι έτοιμος ο Άλεξ Νατσιόπουλος, ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ