aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΤους κέρδισε ο Ζουβάνης Ζουβάνη

Τους κέρδισε ο Ζουβάνης Ζουβάνη

Παρά το γεγονός πως η Αναγέννηση έπεσε στη Β’ Κατηγορία, ο Ζουβάνης Ζουβάνη από την ημέρα που ανέλαβε παρουσίασε ανταγωνιστική ομάδα και κέρδισε τα εύσημα.

Ο Κύπριος τεχνικός παρά το ότι αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές και οι επιλογές του ήταν περιορισμένες (συν οι τραυματισμοί των Φουρτάδο, Γιαννακού, Βέσλεμ) παρουσίασε πολύ καλό σύνολο.

Με βάση τις εμφανίσεις η Αναγέννηση θα μπορούσε να κερδίσει κάποια παιχνίδια. Αν μη τι άλλο όμως ο Ζουβάνη με τη δουλειά του κέρδισε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι έχει πολλά να προσφέρει.

Η Αναγέννηση θα ολοκληρώσει τη σεζόν με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα της Δερύνειας θα παίξει χωρίς άγχος με στόχο το καλύτερο. Ο Βέσλεμ αποχώρησε  τραυματίας από το παιχνίδι με την ΑΕΖ και μάλλον θα μείνει εκτός δράσης. Μετά και από το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ