aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΤο πήρε πάνω του ο Αδάμος Αδάμου

Το πήρε πάνω του ο Αδάμος Αδάμου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Ρούμπεν Μπρίζιντο αποτελεί όπως ανακοινώθηκε σήμερα το τρίτο μετεγγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό του Ερμή και τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε στον Οθέλλο.

Αποκτήθηκε για έναν χρόνο, είναι 25 ετών και προτού έρθει στην Κύπρο αγωνίστηκε στη ρουμανική Οτελούλ, καθώς και στις ομάδες της πατρίδας του, Μαρίτιμο και Λεϊρία. Με τον Ερμή έγραψε 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (10) και κύπελλο (1), ενώ με τον Οθέλλο αγωνίστηκε εφτά φορές στη Β’ Κατηγορία και πέτυχε ένα γκολ.

Παρά το γεγονός ότι δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των Αραδιππιωτών πέρσι, ο Αδάμος Αδάμου εκτιμά ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει. Γι’ αυτό και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Η Αναγέννηση απέκτησε μέχρι τώρα ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, τον αριστερό μπακ Νίκο Ευθυμίου και τον τερματοφύλακα Βιέρα.

Από εκεί και πέρα, το άλλο ευχάριστο νέο της ημέρας αφορά στη θετική κατάληξη του σίριαλ της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Ανδρέα Κυπριανού. Ο Κύπριος επιθετικός υπέγραψε αναθεωρημένο συμβόλαιο και θα φορά τη φανέλα της Αναγέννησης και στη σεζόν 2016-17.  Μια σημαντική εξέλιξη για την ομάδα της Δερύνειας, αφού διατηρεί στο ρόστερ της τον πρώτο σκόρερ της στη λήξασα αγωνιστική περίοδο.

Κάτι που τονίστηκε και στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Δερύνειας: «Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με το ποδοσφαιριστή Aνδρέα Κυπριανού για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ο Κυπριανού τη σεζόν που μας πέρασε, με 22 γκολ, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και συνέβαλε και αυτός στην επιτυχία της ανόδου στην Α’ κατηγορία. Ευχόμαστε στον Ανδρέα κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ