aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΤο έκτο εσωτερικό deal, θα είναι ο Θεράποντος

Το έκτο εσωτερικό deal, θα είναι ο Θεράποντος

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Μάκης Θεράποντος συμφώνησε με τη διοίκηση για αναθεωρημένο συμβόλαιο και θα παραμείνει στην Αναγέννηση και τη νέα χρονιά. Υπενθυμίζουμε πως έχουν αποδεχθεί την πρόταση για αναπροσαρμογή συμβολαίου και ανακοινώθηκε πως συνεχίζουν στην ομάδα της Δερύνειας, οι Γιαννακού, Βέσλεμ, Φωτίου, Βλασόπουλος.

Αναμένεται προσεχώς η απάντηση του τερματοφύλακα Μάστρου η οποία εκτός απροόπτου θα είναι θετική. Κατά την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει συνάντηση και με τον Ανδρέα Κυπριανού για το ίδιο θέμα.

Στο προπονητικό επιτελείο δεν θα γίνει καμία προσθαφαίρεση. Έπειτα από εισήγηση του προπονητή Αδάμου Αδάμου, θα παραμείνουν όλοι οι βοηθοί του και στη νέα σεζόν που θα βρει τους πράσινους στην Α’ Κατηγορία. Ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από τη δουλειά των συνεργατών του.

Πρόκειται για τον βοηθό Ανδρέα Νικολάου, τον γυμναστή Σταύρο Κατσάκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαρνάβα Τορνάρη, οι οποίοι μαζί με τον Αδάμο Αδάμου απαρτίζουν το τεχνικό τιμ της Αναγέννησης. Θα δουλέψουν σκληρά και στη μεγάλη κατηγορία με στόχο την παραμονή της ομάδας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ