aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΘλίψη στην Αναγέννηση Δερύνειας

Θλίψη στην Αναγέννηση Δερύνειας

Την Παρασκευή (13/10) απεβίωσε μετά από σύντομη ασθένεια το μέλος της Αναγέννησης Δερύνειας, Βαγγέλης Λαγός. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (17/10) και ώρα 16:00 στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Δερύνεια.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Την Παρασκευή, 13/10/17, απεβίωσε μετά από σύντομη ασθένεια το μέλος της Αναγέννησης Δερύνειας, Βαγγέλης Λαγός. Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. από το 1997 μέχρι το 2008 και έφτασε μέχρι το πόστο του Αναπληρωτή Προέδρου. Ο εκλιπόν θεωρείτε ο αναμορφωτής των ακαδημιών του Συλλόγου μας. Η δράση του Βαγγελη Λαγού, υπήρξε έντονη και στον τομέα των δημοσίων σχέσεων όπως επίσης σημαντική εμπλοκή είχε και στην αναβάθμιση και διεύρυνση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων. Πολύ έντονη και η κοινωνική του δράση, εφόσον εντάχθηκε σε εθελοντικές και κοινωνικές οργανώσεις βοηθώντας το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο της Δερύνειας.

Σε ένδειξη εκτίμησης για την προσφορά του προς το Σωματείο μας, το Δ.Σ. αποφάσισε να ζητήσει από την ΚΟΠ να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμη του μ. Βαγγέλη, στον επόμενο, εντός έδρας, αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, να παραμείνει κλειστό το οίκημα του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της κηδείας, το Δ.Σ. να παραστεί στην κηδεία, να καταθέσει στεφάνι και να διαβάσει τον επικήδειο, να χαρίσει στην οικογένεια του εκλιπόντος, ένα υπογραμμένο ιστορικό λεύκωμα του Σωματείου, όπου υπάρχει αποτυπωμένη η δράση του πατέρα τους, στις σελίδες 148 μέχρι 150.

Στο καλό φίλε Βαγγέλη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει! Αιωνία η μνήμη.

Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη, 17/10/17 και ώρα 4:00 μ.μ. στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Δερύνεια. Η οικογένεια κάνει παράκληση να γίνουν εισφορές αντί στεφάνων, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως ήταν και η επιθυμία του εκλιπόντος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ