aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΘετικές ενδείξεις για τον Νατσιόπουλο

Θετικές ενδείξεις για τον Νατσιόπουλο

Ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος ανέβασε ρυθμό στην προπόνηση και όλα δείχνουν πως θα τεθεί στη διάθεση του Αδάμου Αδάμου για τον αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα. Ο Ελλαδίτης μέσος της Αναγέννησης δεν αγωνίστηκε στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ (0–2) και η απουσία του ήταν αισθητή. Αν κριθεί 100% έτοιμος από την τεχνική ηγεσία θα πάρει θέση βασικού.

Αντιθέτως, ο Κύπριος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Ευθυμίου. Ο Κύπριος αμυντικός, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ομόνοια, δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Ερμή και ΑΠΟΕΛ, ενώ θα χάσει και αυτά με τη Δόξα και τον Εθνικό.

Επίσης, ο Βλασόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στον αγώνα με τη Δόξα.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους πράσινους της Κατωκοπιάς στο «Τάσος Μάρκου», η Αναγέννηση έχει στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Αδάμου ετοιμάζει το πλάνο του για να κτυπήσει το παιχνίδι με τη Δόξα. Η αποστολή δεν είναι εύκολη αφού η Δόξα είναι αρκετά καλή ομάδα, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Δερύνειας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ