aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΘέλει να προσγειώσει… ανώμαλα τον αντίπαλο

Θέλει να προσγειώσει… ανώμαλα τον αντίπαλο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος της Αναγέννησης στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Θέλει να έχει μια καλή αγωνιστική παρουσία και να διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος μέσα στο στάδιο της πρωτεύουσας. Να προσγειώσει ανώμαλα δηλαδή τον αντίπαλο που προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Αστάνα.

Η ομάδα του Αδάμου Αδάμου παρά το γεγονός πως σε τρία ματς μάζεψε ένα βαθμό (2-2 με την Ομόνοια), έδειξε ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο. Στο σημερινό παιχνίδι ο Κύπριος προπονητής θα παρατάξει την ομάδα με ενισχυμένη τη μεσοαμυντική γραμμή και θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά στον ΑΠΟΕΛ κυρίως μέσω γρήγορων επιθέσεων.

Ο Αδάμου που θέλει να δει τους παίκτες του να μπλοκάρουν τα ατού του αντιπάλου, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ευθυμίου και στον τραυματία Νατσιόπουλο. Ειδικά η απουσία του δεύτερου στη μεσαία γραμμή κρίνεται πολύ σημαντική. Αποτελεί ερωτηματικό ο Χατζηγιαννακού που προέρχεται από τραυματισμό. Επανέρχεται ο Γάλλος αμυντικός Ντιαλό.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Αδάμου είναι ο Μάστρου κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Ντιαλό, Μαρπούδης και στα άκρα της οπισθοφυλακής οι Φωτίου, Σωτηρίου. Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Γιουσπασιάν και Βλασόπουλος, στις πτέρυγες οι Βέσλεμ και Κάλεζιτς, επιτελικός ο Μπριζίτο και στην επίθεση ένας εκ των Κυπριανού, Φουρτάδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ