aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΘέλει κι άλλα γκολ του Φουρτάδο

Θέλει κι άλλα γκολ του Φουρτάδο

Η Αναγέννηση συνεχίζει το «όσο αναπνέω ελπίζω» και έστρεψε την προσοχή της στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό στο «Τάσος Μάρκου». Οι πράσινοι περιμένουν ότι απέναντι στους μπλε, θα επιστρέψει στα γκολ ο  Εμίλιο Φουρτάδο.

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έδειξε μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου ότι βρήκε τα πατήματά του, φτάνοντας στα έξι γκολ (τέσσερα στο πρωτάθλημα, δύο στο κύπελλο), αλλά στη συνέχεια σίγησε πάλι. Η ομάδα της Δερύνειας έχει μεγάλη ανάγκη τα γκολ του, για αυτό άλλωστε τον απέκτησε.

Απέναντι στον Εθνικό θα είναι και πάλι στην βασική ενδεκάδα. Θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ελπίζει ότι θα δει δίκτυα και θα βοηθήσει στην προσπάθεια για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, απέναντι στον Εθνικό, οι Δερυνειώτες θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα με 2-5 στο Δασάκι, η οποία τους πλήγωσε πολύ στον α’ γύρο. Ήταν ένα παιχνίδι που επιθετικά είχαν καλή απόδοση, ωστόσο προδόθηκαν από τα εύκολα λάθη των Ντιαλό και Βιέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ