aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΘα τα δώσει όλα για την πρώτη νίκη

Θα τα δώσει όλα για την πρώτη νίκη

Η Αναγέννηση φιλοξενεί την ΑΕΚ, στα χαρτιά είναι το αουτσάιντερ, αλλά έχει πολλά κίνητρα απέναντι στην πρωτοπόρο και στοχεύει στη μεγάλη έκπληξη. Τόσο ο προπονητής Σάββας Πουρσαϊτίδης όσο και η διοίκηση έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα για να πάρει το πρώτο της τρίποντο και να αναπτερώσει τις ελπίδες για παραμονή.

Μετά το 1-1 με την ΑΕΖ την προηγούμενη αγωνιστική στο Παφιακό, η ομάδα είναι ανεβασμένη ψυχολογικά και οι Δερυνειώτες φέρονται αποφασισμένοι να χτυπήσουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Πουρσαϊτίδης, που ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Αναγέννησης, τόνισε στους παίκτες του ότι είναι παιχνίδι πρόκληση για αυτούς και ότι έχουν ως επιπρόσθετο κίνητρο να δείξουν την αξία τους απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Η Αναγέννηση έχει δύο βαθμούς τους οποίους πήρε από τις ισοπαλίες με την Ομόνοια και την ΑΕΖ. Ο Πουρσαϊτίδης, λόγω κάποιων απουσιών ποδοσφαιριστών του, αναγκαστικά θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Φουρτάδο, ο Αναστασίου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΖ και ο Κολάνης που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή. Τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα είναι ο Ντιαλό που θα πάρει τη θέση του Αναστασίου και ο Ράτκοβιτς που θα πάρει τη θέση του Φουρτάδο στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ