aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΘα επιδιώξει ένα νέο ξεκίνημα

Θα επιδιώξει ένα νέο ξεκίνημα

Στην Αναγέννηση, ο νέος προπονητής της Σάββας Πουρσαϊτίδης αναγνωρίζει ότι η προσπάθεια για παραμονή είναι δύσκολη, όμως εκτιμά ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για ανάκαμψη και πιστεύει ότι με τη βοήθεια όλων στη Δερύνεια, η ομάδα του θα κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία.

Μάλιστα, σύμφωνα και με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στους παράγοντες της Αναγέννησης, εάν δεν πίστευε ότι μπορούσε να την κρατήσει στην κατηγορία, δεν θα αναλάμβανε. Ο «Πούρσα» από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε έδωσε μεγάλο βάρος στον τομέα της ψυχολογίας.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, το πρώτο πράγμα που επιδίωξε να κάνει, ήταν να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ειδικά μετά και τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα το ηθικό των ποδοσφαιριστών έπεσε και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προσπάθησε να ανεβάσει τους παίκτες του για να γυρίσουν σελίδα, να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του. Δεν υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου», τον Βλασόπουλο λόγω καρτών.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του. Αναμένεται ότι θα υπάρχουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού οι Ευθυμίου, Γιαννακού και Φουρτάδο διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Η Αναγέννηση είναι στην τελευταία θέση με έναν βαθμό και αύριο, κόντρα στην Ανόρθωση, θα τα δώσει όλα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να κάνει νέο ξεκίνημα για βαθμολογικό ανέβασμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ