aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣTέλος... και ο Νατσιόπουλος

Tέλος… και ο Νατσιόπουλος

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από την Αναγέννηση Δερύνειας. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νατσιόπουλο, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ουραγό της βαθμολογίας και έγινε ο έβδομος παίκτης που αποχωρεί από τους πράσινους, μετά τους Βιέρα, Χατζηγιαννακού, Κάλεζιτς, Γιουσπασιάν, Μάρισιτς και Μπαρπούδη.

«Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Νατσιόπουλο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, η Αναγέννηση Δερύνειας προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Δόξα, με τον Ζουβάνη Ζουβάνη να μην υπολογίζει τους τραυματίες Φουρτάδο και Κολάνη.

«Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι όποιος και εάν είναι ο αντίπαλος. Κρατάμε την καλή εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Έχουμε το παιχνίδι κυπέλλου που για μας είναι μεγάλο κίνητρο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του προπονητή προς τους παίκτες.

Ο Ζουβάνης Ζουβάνη παρακολούθησε την προσεχή αντίπαλο της Αναγέννησης στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και έχει καταστρώσει ανάλογα το πλάνο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ