aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Στο μυαλό μας ο προγραμματισμός για τη Β' κατηγορία»

«Στο μυαλό μας ο προγραμματισμός για τη Β’ κατηγορία»

Την παραδοχή του για το γεγονός πως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για την Αναγέννηση Δερύνειας, εξέφρασε ο τεχνικός των πρασίνων Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά την ήττα από τον Εθνικό Άχνας.

«Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη σημασία του παιχνιδιού στο μυαλό τους και από την άλλη να μην τους βαρύνουμε τα πόδια. Δυστυχώς το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν πολύ άσχημο. Φάνηκε ότι μερικά παιδιά είχαν πολλή πίεση και άγχος. Θα μπορούσε η ομάδα του Εθνικού να πετύχει κι άλλα τέρματα πέρα από τα τρία. Αλλάξαμε κάποια πράγματα για να μπούμε στο παιχνίδι και πετύχαμε ένα τέρμα», είπε και συνέχισε:

«Στο β’ ημίχρονο έπρεπε να το παίξουμε όλα για όλα. Η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή. Κάποια παιδιά δίνουν το μάξιμουμ γι’ αυτήν την ομάδα, όμως, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε για άλλη μια φορά. Δυσκολεύουν τα πράγματα ενώ στο μυαλό υπάρχει ο προγραμματισμός για την δεύτερη κατηγορία. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να κρατήσουμε την αξιοπρέπεια της ομάδας ψηλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ