aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΣτα πράσινα ο Κούρτης, συνεχίζουν Βλασόπουλος-Ευσταθίου

Στα πράσινα ο Κούρτης, συνεχίζουν Βλασόπουλος-Ευσταθίου

Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Χριστόφορο Κούρτη. Ο Κούρτης γεννήθηκε στις 05/11/1996 (22 ετών) και αγωνίζεται ως μέσος.

Άρχισε την καριέρα του από την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΣΙΛ. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «8». «Καλωσορίζουμε τον Χριστόφορο στην οικογένεια της Αναγέννησης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα», τονίζεται.

Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοίνωσε πρόσφατα και την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Νίκο Βλασόπουλο, ο οποίος θα στελεχώσει την ομάδα για τέταρτη συνεχή χρονιά! «Ο Βλασόπουλος τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε συνολικά σε 69 επίσημους αγώνες και σκόραρε 3 φορές. Ευχόμαστε στον Βλάσο καλή επιτυχία με την πράσινη φανέλα», αναφέρεται.

Η ομάδα της Δερύνειας, γνωστοποίησε πρόσφατα και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρίστο Ευσταθίου ο οποίος θα στελεχώσει την ομάδα δεύτερη συνεχή χρονιά! Ο Ευσταθίου την σεζόν που μας πέρασε σε 22 επίσημους αγώνες σκόραρε 7 φορές. «Ευχόμαστε στον Εύστα καλή επιτυχία και πολλά γκολ με την πράσινη φανέλα», τονίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ