aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΣοβαρές καταγγελίες: Παίκτες κατέληξαν νοσοκομείο, δεν τηρήθηκε fair play

Σοβαρές καταγγελίες: Παίκτες κατέληξαν νοσοκομείο, δεν τηρήθηκε fair play

Μέσω ανάρτησης στο Facebook, η διοίκηση του Ακρίτα Χλώρακας αναφέρεται στη σαββατιάτικη (15/12) βαριά ήττα με 1-5 από την Αναγέννηση στη Δερύνεια, αλλά καταγγέλνει και κάποια περιστατικά σχετικά με μη τήρηση του fair play και ποδοσφαιριστές της ομάδας που τραυματίστηκαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο σε δύο παιχνίδια που ο διαιτητής δεν σταμάτησε τον αγώνα.

Από την πλευρά του, τo Δ.Σ., προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Δερύνειας εύχονται στον ποδοσφαιριστή του Ακρίτα που τραυματίστηκε, Λάμπρο Φυλακτού, ταχεία ανάρρωση και περαστικά.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας έχασε με το βαρύ 1-5 από την Αναγέννηση Δερύνειας. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1, όμως, η αναγκαστική αλλαγή ποδοσφαιριστή μας και η αποβολή που μας ανάγκασε να αγωνιστούμε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, έφερε τα πάνω-κάτω.

Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τον αγώνα και θα δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον αντίπαλο για την νίκη. Όμως είμαστε αναγκασμένοι για πρώτη φορά να σχολιάσουμε κάποια γεγονότα, διότι πραγματικά διακυβεύεται η υγεία των ποδοσφαιριστών και κάποιοι οφείλουν να αναλάβουν της ευθύνες τους! Για τρίτο αγώνα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τραυματίζεται στο κεφάλι, χωρίς ο διαιτητής να σταματήσει τον αγώνα και δεχόμαστε τέρμα.

Για θέμα fair play δεν θα σχολιάσουμε διότι αυτό το φαινόμενο παρατηρείται επανειλημμένα. Και τις τρεις φορές οι ποδοσφαιριστές μας έχουν γίνει αναγκαστική αλλαγή και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκαν. Ο αρχηγός μας δεν ήταν αποστολή για τον αγώνα (σ.σ. με την Αναγέννηση), αφού ήταν για μία εβδομάδα στην κλινική παρακαλώ, από τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής.

Στους δύο άλλους αγώνες, με την Αναγέννηση και με το ΘΟΪ Λακατάμιας, ο διαιτητής ο ίδιος συνέχισε τον αγώνα και τις δύο φορές παρακαλώ. Και στους δύο αγώνες δεχτήκαμε τέρμα, και στους δύο αγώνες οι ποδοσφαιριστές μας έγιναν αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι δεν μαθαίνουν.

Δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, είναι και η υγεία των ποδοσφαιριστών που είναι το πιο βασικό θέμα εδώ, αλλά κάποιους δεν τους ενδιαφέρει. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε όλες τις ενέργειες να διαφυλάξουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών μας και θα ζητήσουμε να γίνει έρευνα για το πιο πάνω θέμα πριν να είναι αργά και να θρηνήσουμε θύματα… Αν είναι δυνατόν σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Θα επανέλθουμε σύντομα για το θέμα διότι κάποιοι έχουν εκλάβει την σιωπή μας ως αδυναμία. Δυστυχώς, για αυτούς, τώρα μας έχουν πεισμωσει και θα ασχοληθούμε σοβαρά για να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα στο ποδόσφαιρο. Και σημειώστε εμείς θα είμαστε εκεί και θα εφαρμόζουμε το fair play διότι έτσι έχουμε μάθει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ