aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΣκοπιανή αποχώρηση και βραζιλιάνικη μετεγγραφή

Σκοπιανή αποχώρηση και βραζιλιάνικη μετεγγραφή

Οι πρώτη προσθαφαίρεση στην Αναγέννηση Δερύνειας είναι γεγονός. Εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν ο Σκοπιανός φορ Χακάν Ρεντζέπ και τη θέση του στο ρόστερ πήρε ο Βραζιλιάνος μέσος Λουίς Φελίπε ντε Σόουσα ντα Σίλβα (Φελίπε Σόουσα).

Η ανακοίνωση για Φελίπε Σόουσα: «Η Αναγέννηση ανακοινώνει τη σύναψη συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Luiz Felipe de Sousa da Silva ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην πορτογαλική Φατίμα. Ο Sousa γεννήθηκε στις 07/02/1995 και θα αγωνίζεται με το νούμερο 95. Καλωσορίζουμε το ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και με την πράσινη φανέλα. Bem-Vindo».

Η ανακοίνωση για τον Ρεντζέπ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Δερύνειας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Hakan Redzep. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ