aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΣημαντική οικονομική ανάσα από το φεστιβάλ φράουλας

Σημαντική οικονομική ανάσα από το φεστιβάλ φράουλας

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες, καταγράφηκε μεγάλη επιτυχία στο χθεσινό φεστιβάλ της φράουλας. Η διοίκηση της Αναγέννησης πέτυχε τον στόχο της που ήταν η οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε η ομάδα της Δερύνειας μέσα από το φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχε ενεργά με περίπτερα πώλησης ποτού και φαγητού πήρε μία σημαντική οικονομική ανάσα. Τόσο τα μέλη του συμβουλίου, αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδας εργάστηκαν όλοι σκληρά και ίδρωσαν πολύ για να πάρει αυτή την σημαντική οικονομική ανάσα το σωματείο της Δερύνειας.

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αφανείς ήρωες του 10ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Φράουλας. Στους συντονιστές, στους 175 εθελοντές και εθελόντριες της Αναγέννησης που εδώ και αρκετές βδομάδες εργάστηκαν για την προετοιμασία του φεστιβάλ και στους 144 εθελοντές που επάνδρωσαν τα σημεία της Αναγέννησης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Υπηρεσία του Δήμου, στους φραουλοπαραγωγογούς και όσους εργάστηκαν για την άψογη οργάνωση του φεστιβάλ», αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, μετατέθηκε η νέα συνάντηση της διοίκησης της Αναγέννησης με τον Ανδρέα Κυπριανού οποία θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά λόγω του ότι απουσιάζει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Στην νέα συνάντηση θα ξεκαθαρίσει οριστικά κατά πόσο ο Κυπριανού θα μείνει στην Αναγέννηση και την νέα χρονιά. Από την πλευρά της διοίκησης εκφράζεται πάντως η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Κυπριανού θα φοράει την φανέλα της Αναγέννησης και την νέα χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ