aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Σημαία» της και στην Α’ κατηγορία

«Σημαία» της και στην Α’ κατηγορία

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο προγραμματισμός στην Αναγέννηση ξεκίνησε με τις ανανεώσεις και τις αναπροσαρμογές συμβολαίων.

Ο αρχηγός Γιώργος Γιαννακού είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που δέχθηκε αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του δίνοντας ένα καλό παράδειγμα προς τους υπόλοιπους και θα είναι ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής της ομάδας της Δερύνειας και στη νέα σεζόν.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τα βρουν οι δύο πλευρές και ο Γιαννακού παραμένει «σημαία» της Αναγέννησης και στην Α’ κατηγορία.

Μία εξέλιξη που έφερε μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, αφού ο Γιαννακού είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα και αναμένεται ότι θα δώσει μεγάλη βοήθεια στην δύσκολη προσπάθεια που θα καταβάλει η Δερύνεια. Υπενθυμίζουμε πως ανανεώθηκε επίσης και το συμβόλαιο του Νίκου Βλασόπουλου και του Αντόνιο Βέσλεμ.

Αφότου, ολοκληρωθεί το ζήτημα με τις ανανεώσεις και τις αναπροσαρμογές συμβολαίου των παικτών που επιθυμεί να παραμείνουν η τεχνική ηγεσία, θα ακολουθήσουν και οι προσθήκες.

Ο Αδάμος Αδάμου αξιολογεί αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ