aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΣφοδρά παράπονα για τη διαιτησία

Σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Αναγέννηση αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ερμή (0-1), μα κυρίως από τη διαιτησία του Κώστα Ψευδιώτη. Τα παράπονα των Δερυνειωτών εστιάζονται στο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος τους (η παράβαση έγινε εκτός περιοχής) και σε αυτό που δεν δόθηκε υπέρ τους (στο χέρι του Μπένκα η παράβαση έγινε εντός περιοχής). 

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι στους μαυροκόκκινους και πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό της καθυστέρησης.  Η Αναγέννηση πήρε μόνο ένα βαθμό στα τρία ματς που έδωσε, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις σε όλα. Ακολουθεί άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ την ερχόμενη Κυριακή.

Εκτός πλάνου θα είναι και πάλι ο τιμωρημένος Ευθυμίου. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ντιαλό, ο οποίος έλειψε από τον αγώνα με τον Ερμή και ο Νατσιόπουλος. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στον αγώνα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και γι αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ