aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΣε προχωρημένες επαφές με παίχτες

Σε προχωρημένες επαφές με παίχτες

Σε προχωρημένο στάδιο επαφών με αρκετούς ποδοσφαιριστές βρίσκονται οι ιθύνοντες της Αναγέννησης. Ο Αδάμος Αδάμου υπέδειξε τους μετεγγραφικούς του στόχους, για τους οποίους πιστεύει πως αν αποκτηθούν θα ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα του και σύντομα αναμένονται τα νεότερα.

Ο Αδάμος Αδάμου ζήτησε την απόκτηση παικτών οι οποίοι να έχουν την ευχέρεια να αγωνίζονται σε δύο ή και περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας. Θέλει να στελεχωθεί το ρόστερ των πρασίνων με αρκετούς πολυθεσίτες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ελλαδικών ΜΜΕ, το όνομα του 25χρονου Κροάτη επιθετικού Βίλιμ Ποσίκοβιτς και του 26χρονου Ελλαδίτη αμυντικού μέσου Αλέξη Σελινιωτάκη, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από τον Κισσαμικό, προτάθηκαν (και) στην Αναγέννηση και εξετάζονται. Από πλευράς του συλλόγου της Δερύνειας, ωστόσο, υπήρξε διάψευση για τα περί ενδιαφέροντος για τους Ποσίκοβιτς και Σελινιωτάκη.

Το μικρό διαθέσιμο κονδύλι για μετεγγραφές και κατ’ επέκταση το μισθολόγιο για τη νέα περίοδο, δυσκολεύει πάρα πολύ την προσπάθεια των πρασίνων για να ενισχύσουν το ρόστερ τους με τους παίκτες που εντόπισαν και στη χρονική περίοδο που τους θέλουν.

Παρόλα αυτά, ο Κύπριος τεχνικός της νεοφώτιστης Αναγέννησης δεν παύει να ελπίζει ότι θα φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παλέψει κόντρα σε όλα τα προγνωστικά για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ