aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠροσγειωμένη για το κέρδος

Προσγειωμένη για το κέρδος

Με επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει από την Ομόνοια, η Αναγέννηση πάει στη Λευκωσία για να παλέψει το παιχνίδι με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, όπως έκανε και στον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι της Δερύνειας είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, όμως με πίστη στις δυνατότητές τους μπορούν να κάνουν και πάλι τη ζημιά στο «τριφύλλι».

Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Σάββας Πουρσαϊτίδης, έχει ν’ αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, γι’ αυτό θα δούμε και αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας, η οποία αναμένεται να παραταχθεί με ενισχυμένη το κέντρο της και θα επιδιώξει να κτυπήσει το ματς με αντεπιθέσεις. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Γιαννακού και Σωτηρίου, καθώς επίσης και ο τιμωρημένος Κολάνης.

Θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικεί ο Αναστασίου, στην κορυφή της επίθεσης πιθανόν να επανέλθει ο Φουρτάδο, ενώ φανέλα βασικού προβάρει και ο Θεράποντος. Οι δύο τελευταίοι αγωνίστηκαν ως αλλαγή στον αγώνα με την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ