aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠρογραμματισμός για τη δεύτερη κατηγορία

Προγραμματισμός για τη δεύτερη κατηγορία

Μετά και τη νέα της ήττα, αυτή τη φορά από τον Εθνικό, η βαθμολογική πραγματικότητα είναι αμείλικτη για την ουραγό Αναγέννηση, που μόνο με θαύμα μπορεί να αποσοβήσει τον υποβιβασμό της. Με 5 βαθμούς και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, οι πράσινοι της Δερύνειας φαίνεται ότι το πήραν απόφαση πως δεν μπορούν να κρατηθούν στην Α’ Κατηγορία.

«Ξεκινάμε πλέον τον προγραμματισμό για τη Β’ Κατηγορία. Μπορεί μαθηματικά να μην έχει τελειώσει τίποτα αλλά μου φαίνεται ότι είναι ακατόρθωτο να παραμείνουμε», παραδέχθηκε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ξεκαθάρισε όμως: «Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος. Θα παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια με την ίδια αξιοπρέπεια και με τον ίδιο ζήλο. Αγωνιστικά δεν πρόκειται να σηκώσουμε λευκή σημαία».

Στον αγώνα με τον Εθνικό, η Αναγέννηση πλήρωσε το εφιαλτικό πρώτο της ημίωρο. Το 3-5-2 δεν δούλεψε στο ξεκίνημα ενώ δέχθηκε εύκολα τρία γκολ. Η ομάδα της Δερύνειας είχε όμως πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο και παραλίγο να κάνει την ανατροπή. Ο Εμίλιο Φουρτάδο πέτυχε ένα γκολ (έφθασε στα πέντε) όμως έχασε ευκαιρίες. Το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα πέτυχε ο Χριστοδούλου. Ο Ρίβας, το χειμερινό μετεγγραφικό απόκτημα, αγωνίστηκε ως αλλαγή και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90’+2 για να ισοφαρίσει.

Για την Αναγέννηση ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ