aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠράσινη αποθέωση για τον Ιωάννου που... έσπασε το ρόδι

Πράσινη αποθέωση για τον Ιωάννου που… έσπασε το ρόδι

Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Σιών Ιωάννου.

Ο Σιών ο οποίος στις 18.01.1998 κλείνει τα 22 του χρόνια, σε ηλικία 13 χρονών εγγράφηκε στις ακαδημίες της ομάδας μας και 4 χρόνια μετά σε ηλικία 17 ετών υπόγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μεταξύ άλλων τονίζεται σε ανάρτηση της Δερύνειας: «Ένας ποδοσφαιριστής με αδαμάντινο χαρακτήρα, προσγειωμένος όλα αυτά τα χρόνια και από τους ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν τα μυαλά τους αέρα και συνεχίζουν με υπομονή και σκληρή δουλειά την καθημερινή προσπάθεια τους για να καθιερωθούν στον χώρο του ποδοσφαίρου. Άλλωστε τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στη ζωή, μετράνε οι πράξεις, η προσήλωση στον στόχο με τη συνέπεια και η έμπρακτη διάθεση για επιτυχία και όχι τα μεγάλα και εύκολα λόγια, για τα οποία καμιά άλλη ομάδα δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί. Ο Σιών Ιωάννου είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ