aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠουρσαϊτίδης: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Πουρσαϊτίδης: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε στην «Goal News» και τόνισε πως η Αναγέννηση θα συνεχίζει να παλεύει με στόχο τη σωτηρία της. «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε. Θα παλέψουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος για το καλύτερο.

Θέλουμε μία νίκη και ελπίζουμε ότι θα έρθει σύντομα για να πάρουν οι παίκτες περισσότερη αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο προπονητής της Αναγέννησης. Αναφορικά με το παιχνίδι με την ΑΕΛ ανάφερε: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα που κτυπά το πρωτάθλημα και προσπάθησαν για το καλύτερο. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και το γνωρίζουμε. Όμως επαναλαμβάνω ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με στόχο το καλύτερο».

Εκτός πλάνου για τον επικείμενο αγώνα της Αναγέννησης με την Ομόνοια είναι οι τραυματίες Σωτηρίου και Γιαννακού, όπως και ο τιμωρημένος Κολάνης. Ο τερματοφύλακας Χρίστος Μάστρου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Οι πράσινοι της Δερύνειας αναφέρουν πως ο Κύπριος κίπερ θα είναι έτοιμος το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ