aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Ποδόσφαιρο και Αναγέννηση Δερύνειας»

«Ποδόσφαιρο και Αναγέννηση Δερύνειας»

Ο Δήμος Δερύνειας σε συνεργασία με την Αναγέννηση Δερύνειας παρουσίασε τη 2η Διάλεξη του 5ου κύκλου Διαλέξεων «Πανεπιστήμιο για Όλους» με τίτλο «Ποδόσφαιρο και Αναγέννηση Δερύνειας».

Κύριος ομιλητής στη διάλεξη ήταν ο Γιώργος Στεφανίδης, Τεχνικός Σύμβουλος ΚΟΠΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του ποδοσφαίρου στη Δερύνεια που άρχισε από τη δεκαετία του 30.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην περίοδο 1987-1988 όπου η Αναγέννηση έπαιζε για πρώτη φορά στην 67χρονη πορεία της, στην Α΄Κατηγορία.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Δερύνειας, ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Δερύνειας, ο Δημοσιογράφος Δώρος Νικολάου καθώς και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Όλοι εξήραν τη σημασία του αθλητισμού, της υγιούς απασχόλησης, την καλλιέργεια χαρακτήρα, την πειθαρχία και το ήθος.

Τέλος τιμήθηκαν από τον Δήμο και την Αναγέννηση Δερύνειας, όλοι οι συντελεστές για την άνοδο της ομάδας στην Α΄Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ