aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρελθόν ο Μάριτσιτς

Ο Τόμας Μάριτσιτς αποτελεί παρελθόν από την Αναγέννηση. Ο Αυστραλός στόπερ, που αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι, με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, αποχώρησε από την ομάδα της Δερύνειας και βρίσκεται στο ψάξιμο για τον επόμενό του σταθμό.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία της ομάδας της Δερύνειας για τον Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια, φάνηκε πως οι Φουρτάδο, Κάλεζιτς και Θεράποντος διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γιαννακού, Σωτηρίου και ο τιμωρημένος Κολάνης.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας εκφράζει τη μεγάλη θλίψη και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους της μικρής Παναγιώτας Μ. Κυριάκου η οποία σε ηλικία μόλις 11 1/2 ετών ξεκίνησε το δικό της ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων. Η μικρή Παναγιώτα, κόρη του παλαίμαχου τερματοφύλακα και φίλου της ομάδας μας Μάριου Κυριάκου, μέχρι πρόσφατα ήταν στη κλειστή αίθουσα της Αναγέννησης και με το χαμόγελό της εξυπηρετούσε τους φιλάθλους από το ταμείο εισόδου. Αιωνία της η μνήμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ