aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠαρέλαση ονομάτων στη Δερύνεια

Παρέλαση ονομάτων στη Δερύνεια

Η Αναγέννηση  οριστικά θα πάει στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο με υπηρεσιακό τεχνικό τον Χρίστο Σιαήλη. Ο Σιαήλης που είναι ο προπονητής της εφηβικής ομάδας ανέλαβε την Αναγέννηση μετά την αποχώρηση του Αδάμου Αδάμου μέχρι την εξεύρεση νέου τεχνικού.

Και αν ακόμη και σήμερα προσληφθεί νέος τεχνικός, αύριο θα είναι στην κερκίδα και την ευθύνη της ομάδας θα έχει ο Σιαήλης. Προπόνησε και χθες την ομάδα και ετοιμάζει τα πλάνα του για να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Επιστρέφει και ο Σωτηρίου που εξέτισε την ποινή του. Εν τω μεταξύ, με το άκουσμα της είδησης της αποχώρησης του Αδάμου Αδάμου από τον πάγκο, το φαξ του σωματείου πήρε «φωτιά».  Μέχρι χθες προτάθηκαν πέραν των 20 προπονητών και γίνεται η αξιολόγησή τους. Ξεκίνησε δηλαδή το κοσκίνισμα και θα ετοιμαστεί λίστα με τρεις υποψήφιους και ένας εξ αυτών θα κληθεί να… τραβήξει το κουπί.

Πάντως, με όποιον κι αν προκύψει συμφωνία, ο πήχης θα είναι πολύ ψηλά, αφού θα διαδεχτεί τον κατά τεκμήριο κορυφαίο διαχρονικά προπονητή στην ιστορία της Αναγέννησης, τον Αδάμο Αδάμου.

Ανάμεσα στα ονόματα που προτάθηκαν είναι και αυτά των Σάββα Πουρσαϊτίδη, Κώστα Σακκά, Γιώργου Κοσμά, Ρένου Δημητριάδη, Νώντα Χριστινάκη, Φλώρο Νικολάου, Κώστα Μαλέκου. Προτάθηκαν επίσης και οι Βαζέχα, Τσιάρτας, Νικολόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ