aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠαίζει τα ρέστα της κόντρα στη Δόξα

Παίζει τα ρέστα της κόντρα στη Δόξα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην Αναγέννηση ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κρατά μόνο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του δεν ήταν στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και δεν λειτούργησε τίποτα σωστά. Οι Δερυνειώτες κρατούν, επίσης, δύο πολύ ωραία γκολ που πέτυχαν οι Βέσλεμ και Μπριζίντο.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κάλεσε ήδη τους παίκτες του να ξεχάσουν το προχθεσινό ματς και να συγκεντρωθούν στην τελευταία ευκαιρία που έχουν για νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τη Δόξα.

«Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά. Θέλουμε μία νίκη για να αλλάξουμε τη μοίρα μας. Θα προετοιμαστούμε εντατικά για να κτυπήσουμε το παιχνίδι με τη Δόξα και να παραμείνουμε ζωντανοί», δήλωσε ο «Πούρσα» για την αναμέτρηση.

Η Αναγέννηση είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι στην τελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς από τέσσερις ισοπαλίες και πλέον μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Από το μικροσκόπιο του Σάββα Πουρσαϊτίδη πέρασαν τις τελευταίες ημέρες δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές με γαλλικό διαβατήριο, οι οποίοι δεν ικανοποίησαν και αποτελούν παρελθόν. Σε μία άλλη εξέλιξη, παρελθόν αποτελεί από την Αναγέννηση ο τερματοφύλακας Βιέρα μετά τους Μπαρπούδη και Γιουσπασιάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ