aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠάφος FC-Αναγέννηση: Σήμερα στο Παφιακό με έπαθλο την πρόκριση

Πάφος FC-Αναγέννηση: Σήμερα στο Παφιακό με έπαθλο την πρόκριση

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κυπέλλου θα διεξαχθεί σήμερα στο Παφιακό. Η Πάφος FC θα υποδεχθεί την Αναγέννηση στο Παφιακό σε μονό αγώνα. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην τρίτη θέση της Β’ Κατηγορίας και διεκδικεί την άνοδό της.

Απέναντι στην ουραγό της Α’ Κατηγορίας και μάλιστα εντός έδρας, δικαιούται να ονειρεύεται ότι μπορεί να προκριθεί στους «16» του θεσμού. Από την πλευρά της, η φιλοξενούμενη θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα σεζόν, γεγονός που εκτός από την πρόκριση πιθανόν να τη βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη, ο προπονητής της Αναγέννησης, Σάββας Πουρσαϊτίδης, αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Χρίστος Σπανός με βοηθούς διαιτητές τους Τηλέμαχο Τηλεμάχου και Λευτέρη Θεοδώρου.

Τέταρτος ορίστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή και παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Ξάνθου. Το ματς θα αρχίσει στις 17:00 και θα προβληθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ