aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΟι προτεραιότητες του Πουρσαϊτίδη

Οι προτεραιότητες του Πουρσαϊτίδη

Στην Αναγέννηση ο νέος προπονητής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ρίχθηκε με τα μούτρα στη δουλειά σε μια προσπάθεια να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Ο Ελλαδίτης κόουτς επιδιώκει να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες μετά το βαρύ 0-4 από τον Απόλλωνα.

Η Αναγέννηση έχει δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου» και ο Πουρσαϊτίδης που ανέλαβε με στόχο να κρατήσει την Αναγέννηση στην Α’ Κατηγορία, μπαίνει από το ξεκίνημα στα βαθιά.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δίνει μεγάλη σημασία στο ανέβασμα της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών για να πάρει το 100% από τον κάθε ένα ξεχωριστά για το καλό της ομάδας. Να σημειωθεί πως θα έχει συνάντηση με όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Πουρσαϊτίδης θέλει να γνωρίζει τα πάντα για όλους τους ποδοσφαιριστές του και γι’ αυτό θα τα πει προσωπικά με τον καθένα. Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ανόρθωση συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς.

Μετά το παιχνίδι με την «Κυρία», η Αναγέννηση θα παίξει με τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας και τον Άρη εντός έδρας. Πρώτα η προσοχή βέβαια είναι στον αγώνα με την Ανόρθωση και στη συνέχεια, στα παιχνίδια με τη Σαλαμίνα και τον Άρη, η ομάδα της Δερύνειας θα κτυπήσει τα ρέστα της για να πάρει βαθμούς και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ