aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΟι ενδείξεις για τον Κυπριανού και η αξιολόγηση από τον Αδάμου

Οι ενδείξεις για τον Κυπριανού και η αξιολόγηση από τον Αδάμου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας, Αδάμος Αδάμος, περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα του Ανδρέα Κυπριανού και ακολούθως να σπρώξει πιο αποφασιστικά τις διαδικασίες για την ενίσχυση του ρόστερ ώστε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της Α’ Κατηγορίας.

Η μοναδική εκκρεμότητα από τις ανανεώσεις και αναπροσαρμογές συμβολαίων είναι αυτή του πρώτου σκόρερ της ομάδας Κυπριανού, η οποία μάλλον θα ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυπριανού θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό, αλλά ο Κύπριος προπονητής θέλει να επισημοποιηθεί πρώτα η συμφωνία και μετά να προχωρήσει στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αδάμου, πάντως, φέρεται να αξιολογεί ήδη ποδοσφαιριστές που του έχουν προταθεί ώστε να είναι πανέτοιμος για να δράσει αναλόγως των εξελίξεων. Το περιορισμένο μπάτζετ που έχει στα χέρια του, όμως, δεν του επιτρέπει να προχωρήσει σε πολλές κινήσεις και γι’ αυτό ο Κύπριος τεχνικός θέλει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός στις επιλογές του.

Υπάρχει η βάση στην ομάδα με τις ανανεώσεις που έγιναν, αλλά χρειάζονται να γίνουν και άλλες προσθήκες για να μπορέσει η Αναγέννηση να είναι ανταγωνιστική στην Α’ Κατηγορία, έστω και εάν θα έχει το χαμηλότερο ίσως μπάτζετ. Η αισιοδοξία και η πίστη για μια καλή πορεία στη νέα αγωνιστική περίοδο είναι διάχυτη. Γνωρίζουν ασφαλώς ότι ο δρόμος θα είναι δύσβατος και θα χρειασθεί η μέγιστη προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ