aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Όχι» από τον Κυπριανού, ανακοινώθηκαν οι κίπερ

«Όχι» από τον Κυπριανού, ανακοινώθηκαν οι κίπερ

Ο πρώτος σκόρερ της Αναγέννησης και του πρωταθλήματος β’ κατηγορίας στη λήξασα σεζόν Ανδρέας Κυπριανού, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Δερύνειας.

Οι διαφορές είχαν να κάνουν με το οικονομικό μέρος ανάμεσα στις δύο πλευρές και παρόλο που είχε συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ο Κύπριος επιθετικός βρίσκεται στο ψάξιμο για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του (πιθανό να έχει ήδη βρει ομάδα).

Από εκεί και πέρα, οι δύο τερματοφύλακες Χρίστος Μάστρου και Γιάννης Κασιάκκης, αποδέχθηκαν την πρόταση για αναπροσαρμογής συμβολαίου και ανακοινώθηκε η παραμονή τους στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν

«Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και συνέβαλε κι αυτός στην επιτυχία της ανόδου στην Α’ κατηγορία. Ευχόμαστε στο Χρίστο κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα», αναφέρεται στην ανακοίνωση για τον Μάστρου, ενώ στο φιρμάνι για τον Κασιάκκη τονίζεται μεταξύ άλλων:

«Ο Κασιάκκης μπορεί την σεζόν που μας πέρασε να αγωνίστηκε μόνο σε δύο παιχνίδια κυπέλλου παρόλα αυτά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Αγωνίστηκε στον αγώνα κυπέλου με το Διγενή Ορόκλινης όπου στη διαδικασία των πέναλτι με τις αποκρούσεις του έδωσε την πρόκριση καθώς επίσης και στον επαναληπτικό αγώνα με την Ανόρθωση όπου κράτησε το μηδέν παθητικό. Ευχόμαστε στο Γιάννη κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα».

Ο Αδάμου και οι στόχοι

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της Αναγέννησης, Αδάμος Αδάμου, εντόπισε μετεγγραφικούς στόχους. Ανάμεσα στους παίκτες που του έχουν προταθεί, ο Κύπριος τεχνικός επέλεξε κάποιους που ταιριάζουν στα πλάνα του. Δεν θα βιαστεί όμως, αφού του προτείνονται συνεχώς νέα ονόματα. Η προετοιμασία της Αναγέννησης θα αρχίσει στις 27 Ιουνίου και θα γίνει στην Κύπρο, αφού δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για να μεταβεί η ομάδα στο εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ