aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΟ μεγάλος στόχος του Χρίστου Μάστρου

Ο μεγάλος στόχος του Χρίστου Μάστρου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Αναγέννησης Δερύνειας, Χρίστος Μάστρου, παρουσιάζεται αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να επανέλθει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Δερυνειώτης τερματοφύλακας το έκανε ξανά και πάλι με την Αναγέννηση στην προηγούμενη παρουσία της στην Α΄ Κατηγορία και πάλι με προπονητή τον Αδάμου Αδάμου, όπου πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και πήρε μετεγγραφή στην Ανόρθωση.

Το ίδιο θέλει να πετύχει και τη νέα χρονιά. Να βοηθήσει δηλαδή την Αναγέννηση να μείνει στην Α΄ Κατηγορία, να επιστρέψει στην Εθνική και γιατί όχι να «μετακομίσει» ξανά σε μεγάλη ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Αδάμος Αδάμου περνά από κόσκινο και άλλους ποδοσφαιριστές για την περαιτέρω ενίσχυση και αναμένονται εξελίξεις.  Ο Κύπριος τεχνικός φαίνεται όμως ότι από εδώ και εμπρός δεν θα βιαστεί στις επιλογές του.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα δει τα κενά της ομάδας του και θα κινηθεί αναλόγως. Σημειώνουμε, τέλος, ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Διπλή προπόνηση θα γίνει και σήμερα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ