aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Ο επίλογος της φετινής σεζόν…»

«Ο επίλογος της φετινής σεζόν…»

Το δελτίο Τύπου της Αναγέννησης Δερύνειας με αφορμή το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά: «Στο βαθμολογικό κομμάτι σίγουρα η ομάδα μας δεν τα πήγε καθόλου καλά. Στο αγωνιστικό καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο αλλά δυστυχώς διάφορες συγκυρίες όπως τραυματισμοί δεν μας επέτρεψαν να πετύχουμε νίκη και νίκες παρόλο που η ομάδα μας πάλεψε όλα τα παιχνίδια.

Σίγουρα οι ευθύνες είναι σε αυτούς που έχουν την ευθύνη και όχι στους ανεύθυνους του καφενέ.  Πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτοί οι 5-10 (για διάφορους λόγους δεν θα γράψω την λέξη) αλλά ας τους πούμε εθελοντές που προσπαθούν να κρατήσουν αυτό το Σωματείο Ζωντανό από την πρώτη στιγμή γνώριζαν όλες τις δυσκολίες του πρωταθλήματος Α Κατηγορίες.

Τα αποτελέσματα καμία νίκη στο Πρωτάθλημα, Ολοκάθαρη Συνείδηση, μεγάλη νίκη στο θέμα οικονομική εξυγίανση του Σωματείου. 3 χρόνια πριν τα 100 χρόνια και αυτή η παρουσία στην Α κατηγορία ήταν μια σημαντική ένεση για να βελτιωθούν σημαντικά τα οικονομικά του Σωματείου.

Υ.Γ. Προς προβληματισμό και ενημέρωση μας εάν η Αναγέννηση αγωνιζόταν στο δικό της Γήπεδο και εάν δεν υπήρχαν και ακόμα υπάρχουν κάποιες παλαιές ‘αμαρτίες’ πέραν των 20 χρονών για τις οποίες απορροφώνται τρέχοντα έσοδα τα οποία σίγουρα επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία και το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου. Ίσως χωρίς υπερβολή αυτή η χρόνια να κάλυπτε και την επόμενη ή αν όχι θα καταστούσε το Σωματείο μας απόλυτα υγιές.

Τέλος, αυτοί οι εθελοντές είναι σχεδόν 10 χρόνια και οι περισσότεροι έχουν κουραστεί. Η Αναγέννηση δεν είναι δική τους, η Αναγέννηση είναι ευθύνη του κάθε Δερυνειώτη. Είναι υποχρέωση μας να κρατήσουμε ζωντανό το Φάρο, το καμάρι της Δερύνειας γι αυτό σύντομα θα υπάρξει η Ετήσια Γενική Εκλογική Συνέλευση η οποία πρέπει να βγάλει το Σωματείο πιο δυνατό και όχι να αποτελέσει πισωγύρισμα γιατί κάποιοι από τα υφιστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν κουραστεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ