aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΝτιαλό και Ράτκοβιτς οι αντικαταστάτες

Ντιαλό και Ράτκοβιτς οι αντικαταστάτες

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η απουσία του τραυματία Φουρτάδο και του τιμωρημένου Αναστασίου θα φέρουν αλλαγές στην ενδεκάδα της Αναγέννησης. Στις προπονήσεις, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δοκιμάζει διάφορα σχήματα ενόψει ΑΕΚ. Ο Ντιαλό και ο Ράτκοβιτς έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουν τις θέσεις των δύο απόντων.

Ειδικά η απουσία του Φουρτάδο πονοκεφαλιάζει τον προπονητή. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήριο ήταν σε φόρμα στα τελευταία παιχνίδια. Μέσα σε πέντε μέρες σημείωσε τρία γκολ στο Παφιακό. Δύο γκολ στον αγώνα κυπέλλου με την Πάφο και άλλο ένα στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΖ.

Η Αναγέννηση είναι το αουτσάιντερ στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να ελπίζει ότι θα πετύχει την έκπληξη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Ο Ελλαδίτης τεχνικός πιστεύει στην ομάδα του και αναμένει ότι θα έρθει σύντομα μία νίκη για να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ