aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μελέτησε» τον Ερμή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Αδάμος Αδάμου είναι ένας προπονητής που αρέσκεται να προσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα με τον αντίπαλο της ομάδας του. Το αφεντικό της Αναγέννησης Δερύνειας «μελέτησε» τον Ερμή και πάνω στον τρόπο που αγωνίζονται οι «φτεροπόδαροι» θα «στήσει» τη δική του ομάδα.

Αυτό έκανε κόντρα στην ΑΕΛ, αυτό έκανε με αντίπαλο την Ομόνοια και αυτό αναμένεται να κάνει και στο κυριακάτικο ματς. Πρώτιστος στόχος των πρασίνων είναι να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους για να πάρουν σίγουρα τον βαθμό της ισοπαλίας και αν καταφέρουν να σκοράρουν, να βάλουν στο σακούλι τους και το τρίποντο.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα, ο Ανδρέας Κυπριανού δύσκολα θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Αδάμου Αδάμου, αφού ακόμη δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Σίγουρος απών θα είναι ο Ντιαλό, ο οποίος ακόμη δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο τιμωρημένος Ευθυμίου. Αντίθετα, για πρώτη φορά θα βρίσκεται στην αποστολή το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Αυστραλός στόπερ Τόμας Μάρισιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ