aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΜε τον Μάστρου στη νέα αποστολή

Με τον Μάστρου στη νέα αποστολή

Ο Χρίστος Μάστρου, που ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι της Αναγέννησης με την ΑΕΛ, υπολογίζεται από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη για τη συνέχεια. Ο Κύπριος τερματοφύλακας έσφιξε τα δόντια και παρέμεινε κάτω από τα δοκάρια μέχρι το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΛ.

Ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε σοβαρός και θα είναι παρών στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Ομόνοια. Ο Μάστρου έχει αγωνιστεί σε 13 από τα 14 παιχνίδια των πρασίνων στο πρωτάθλημα.

Η Αναγέννηση είναι στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, οι Δερυνειώτες δεν τα παρατούν και, όπως λένε, θα συνεχίσουν να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι με στόχο το καλύτερο.

Στο παιχνίδι με την Ομόνοια, η Αναγέννηση θα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ αλλά θα πάει στο ΓΣΠ με στόχο να κάνει μια καλή παρουσία και να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Εκτός πλάνου είναι οι τραυματίες Γιαννακού, Σωτηρίου και ο τιμωρημένος Κολάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ