aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΜε πίστη και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η Αναγέννηση

Με πίστη και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η Αναγέννηση

Ο προπονητής της Αναγέννησης, Σάββας Πουρσαϊτίδης, σε καμία περίπτωση δεν τα βάζει κάτω. Παρά τις συνεχόμενες ήττες, θεωρεί ότι η ομάδα του είναι ακόμη ζωντανή και κυνηγάει μία νίκη για να μπει στο κόλπο της παραμονής της στην Α’ Κατηγορία.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των πρασίνων της Δερύνειας σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και μετρά ισάριθμες ήττες, ελπίζει ότι θα έρθει το διπλό, αύριο στο Παφιακό κόντρα στην ΑΕΖ.

Όπως τόνισε στους παίκτες του, είναι αισιόδοξος ότι θα έρθει ένα τρίποντο και θα αλλάξει η κατάσταση. Εκτιμά μάλιστα ότι η πρόκριση στο κύπελλο επί της Πάφος FC έδωσε ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του ενόψει του παιχνιδιού με τους πράσινους του Ζακακίου.

Σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Πουρσαϊτίδης θα φρεσκάρει την ομάδα, αφού υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που κουβαλούν κούραση από το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας καταγράφεται στα θετικά, αφού υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός για μία θέση στην ενδεκάδα αλλά και για μία θέση στην αποστολή γενικότερα. Η ομάδα θα μεταβεί στην Πάφο από σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ