aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΚυπριανού: «Το περίμενα πως και πως»

Κυπριανού: «Το περίμενα πως και πως»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο επιθετικός της Αναγέννησης Δερύνειας, Ανδρέας Κυπριανού, δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και αναμένεται ότι θα τεθεί στη διάθεση του Αδάμου Αδάμου για το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Κύπριος φορ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ απέναντι στην Ομόνοια, παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι θα συνεχίσει να βλέπει δίκτυα και θα βοηθήσει την ομάδα του να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής. «Το περίμενα πώς και πώς. Μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψα στην Α’ Κατηγορία με γκολ και αυτό θα με βοηθήσει. Η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ για να βοηθώ την ομάδα μου», το αρχικό σχόλιο του Ανδρέα Κυπριανού στο «Goal».

Ακολούθως, μίλησε και για τη δυναμικότητα της ομάδας του: ««Δείξαμε ότι είμαστε σκληροτράχηλη ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Θα κοιτάζουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Μάλιστα στο παιχνίδι με την Ομόνοια πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Ξέραμε πώς παίζει η Ομόνοια και πήγαμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Δεν είναι τυχαίες οι εμφανίσεις μας. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς».

Ο δυναμικός επιθετικός αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Για να έχουν αξία οι δύο εμφανίσεις που κάναμε πρέπει να έχουμε και συνέχεια. Για μας δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο για να έχουμε κέρδος. Δεν πετύχαμε κάτι ακόμη».

Κλείνοντας, είπε για το ματς που ακολουθεί κόντρα στον Ερμή: «Και σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε κέρδος. Είναι μία δύσκολη αποστολή, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ