aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΚυπριανού: «Θα επιστρέψω πιο γερός, δυνατός και πιο γκολτζής από ποτέ»

Κυπριανού: «Θα επιστρέψω πιο γερός, δυνατός και πιο γκολτζής από ποτέ»

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο μεγάλος άτυχος της Αναγέννησης Ανδρέας Κυπριανού, ευχαριστεί όλους όσους του στάθηκαν απ’ την στιγμή του τραυματισμού του και μετά.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ όλους όσους μου συμπαραστέκονται από το βράδυ της Κυριακής όπου είχα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό μου. Φίλους αντιπάλους απλούς γνωστούς ακόμα και άγνωστους πού μπήκαν απλά στο κόπο να μου ευχηθούν. Σε αυτούς που πιστεύουν σε εμένα ένα τους λέω. Εγώ θα επιστρέψω σας στο υπόσχομαι πιο δυνατός, γερός και πιο γκολτζής από πότε. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην γυναίκα μου Μαριέλα Αθανασίου πού είναι δίπλα μου και με ανέχεται και στην οικογένεια μου.

Ακόμα ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον αδελφικό μου φίλο και φυσιοθεραπευτή μου Μιχάλη Ευθυμίου πού μαζί από σήμερα βάλαμε στόχο να επανέλθουμε δριμύτεροι και πιο δυνατοί. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μου τεχνική ηγεσία φυσιοθεραπευτή φροντιστή αλλά και τον τελευταίο οπαδό της ομάδας που μου ευχήθηκαν και είναι δίπλα μου με τις δικές τους ευχές. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και είμαι βέβαιος ότι και χωρίς εμένα θα τα καταφέρετε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ