aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΚυπριανού ή Φουρτάδο για την επίθεση

Κυπριανού ή Φουρτάδο για την επίθεση

TOY ΝΙΚΟY ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Κυπριανού και Φουρτάδο διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα της Αναγέννησης ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Δόξα στο «Τάσος Μάρκου». Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Αδάμου θέλησε να παρουσιάσει την ομάδα του με τον Βέσλεμ στην κορυφή της επίθεσης.

Τόσο ο Κυπριανού όσο και ο Φουρτάδο προπονούνται σε φουλ ρυθμούς και γίνεται μάχη για το ποιος θα πάρει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Δεν αποκλείεται στο τέλος να πάρουν και οι δύο φανέλα βασικού, παρόλο που είναι απομακρυσμένο σενάριο. Ο Κυπριανού πέτυχε ένα γκολ στο 2-2 με την Ομόνοια, ενώ ο Φουρτάδο ακόμη να δει δίχτυα.

Ντιαλό και Βλασόπουλος δεν προπονήθηκαν κανονικά τις προηγούμενες ημέρες και αποτελεί ερωτηματικό η παρουσία τους στο αυριανό ματς. Πρόκειται για δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τελικά θα είναι σε θέση να δηλώσουν παρόντες.

Επανέρχεται ο Νατσιόπουλος, ενώ θα απουσιάζει και πάλι ο τιμωρημένος Ευθυμίου.
Η Αναγέννηση απέναντι στη Δόξα θα ψάξει την πρώτη της επιτυχία αφού στα προηγούμενα τέσσερα ματς απέσπασε μια ισοπαλία και δέχθηκε τρεις ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ