aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Ήταν χρυσή ευκαιρία για την ομάδα μου, αλλά...»

«Ήταν χρυσή ευκαιρία για την ομάδα μου, αλλά…»

Απογοητευμένος από τη χαμένη ευκαιρία της ομάδας του για την πρώτη της φετινή νίκη, παρουσιάστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα, ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, το οποίο δυστυχώς ήρθε πολύ λίγος κόσμος για να το παρακολουθήσει. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα όπως η Καρμιώτισσα και δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως σταθήκαμε τυχεροί και δεν δηχθήκαμε γκολ.

Ισορροπήσαμε στη συνέχεια και είχαμε κι εμείς ευκαιρίες, καταφέραμε να προηγηθούμε, ισοφαριστήκαμε και μετά ξανά το ίδιο. Ήταν χρυσή ευκαιρία για την ομάδα μου εκεί που έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες, όμως δεν αντιδράσαμε σωστά. Κάποιες στιγμές αδράνειας είναι καταστροφικές για την ομάδα. Το παιχνίδι παίχθηκε στις λεπτομέρειες και νιώθουμε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ