aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΗ βραδιά του Μπρίζιντο και οι υποψήφιοι Αναστασίου, Φουρτάδο

Η βραδιά του Μπρίζιντο και οι υποψήφιοι Αναστασίου, Φουρτάδο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Μπρίζιντο έκανε πράγματα και θαύματα στο 2-2 με την Ομόνοια στο «Τάσος Μάρκου», στον πρώτο γύρο. Πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ και με την απόδοσή του ήταν το πρόσωπο του αγώνα.

Βέβαια, το αυριανό παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό, αλλά ο Πορτογάλος επιτελικός ελπίζει ότι θα έχει καλή παρουσία και στο ΓΣΠ. Για τον Μπρίζιντο και τους άλλους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης αποτελεί αγωνιστική πρόκληση το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει στόχο να παρουσιάσει την ομάδα του καλύτερη και πιο ανταγωνιστική ώστε να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ομόνοια. Τα τρία γκολ που δέχθηκε η Αναγέννηση στον αγώνα με την ΑΕΛ αναμένεται να φέρουν αλλαγές και στην αμυντική γραμμή. Θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικεί ο Ραφαήλ Αναστασίου.

Επίσης, στην κορυφή της επίθεσης πιθανόν να επανέλθει ο Φουρτάδο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Θεράποντος. Οι δύο τελευταίοι αγωνίστηκαν ως αλλαγή στον αγώνα με την ΑΕΛ.
Η Αναγέννηση έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή αύριο στο ΓΣΠ αλλά θα παίξει χωρίς πίεση με στόχο την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ