aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΗ Δερύνεια καταγγέλλει 1ον και 4ον διαιτητή

Η Δερύνεια καταγγέλλει 1ον και 4ον διαιτητή

Σε έκτακτη συνεδρία του την Κυριακή 1/10 το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Δερύνειας αποφάσισε όπως προβεί σε καταγγελία στην Επιτροπή Διαιτησίας και σε όλα τα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ, του 1ου και 4ου διαιτητή του αγώνα μεταξύ Αναγέννησης – Ένωση για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους. Επίσης θα προχωρήσει και σε ένσταση για τη λάθος υπόδειξη κόκκινης κάρτας στον Βλασόπουλο. Είναι η πρώτη φορά που το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης θα προβεί σε τέτοιου είδους καταγγελία, καθώς η απογοήτευση και η αδικία που διακατέχει το κόσμο μας και όλους στην ομάδα είναι τεράστια.

Αναλυτικά: «Οι λόγοι της καταγγελίας εστιάζονται μεταξύ άλλων στα πιο κάτω: Στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα μας σκοράρει και ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ. Μετά το ακυρωθέν γκολ ο Φιλγκέιτ δέχεται την κίτρινη κάρτα όπως φαίνεται στην φωτογραφία και στο Βίντεο. Στο 40ο λεπτό ο Βλασοπουλος (Νο.14) σύμφωνα με τον διαιτητή κάνει φάουλ και δέχεται την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνιδι. Στο σημείο αυτό ο διαιτητής και ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για την εκτέλεση του φάουλ μετά από διαβούλευση με τον 4ο διαιτητή φωνάζει πίσω τον Βλασοπουλο και αδικαιολόγητα δείχνει την κόκκινη κάρτα και τον αποβάλλει. Στη φάση αυτή ακολούθησε η αποβολή του προπονητή μας, παράγοντα μας καθώς και επιπλέον κίτρινη στον ποδοσφαιριστή μας.

Στο 81 ο διαιτητής δίνει κόρνερ ενώ φαίνεται ότι φεύγει έξω από το πόδια ποδοσφαιριστή της Ένωσης. Αυτή δεν ήταν η μοναδική σύγχυση καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνος ο Σιάθας πέρασε ως αλλαγή την θέση του Γιαννακού, ενώ στην πραγματικότητα τον Γιαννακού αντικατέστησε ο Μόδεστος Σωτηρίου. Ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιες αρχές θα επαλειφθούν του σοβαρού θέματος και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Τέλος καλούμε το κόσμο της Δερύνειας να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξει μέχρι τέλους σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ