aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΓια την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα!

Για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην Αναγέννηση δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη στο ματς με την ΑΕΛ, όπως έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ. Η ισοπαλία απέναντι στην πρωτοπόρο (0-0) ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία των παικτών και με άλλον αέρα θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο, αυτή τη φορά για να κερδίσουν.

Η Αναγέννηση είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ελπίζει ότι θα σπάσει σήμερα το ρόδι. Μετρά τρεις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες με την Ομόνοια, την ΑΕΖ και την ΑΕΚ. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ με την ίδια φιλοσοφία και την ίδια τακτική που αντιμετώπισε την ΑΕΚ. Ανέφερε στους παίκτες του ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην ΑΕΛ και τους τόνισε πως και αυτό το παιχνίδι αποτελεί μεγάλο κίνητρο για όλους.

Στην Αναγέννηση, η απουσία του Γιαννακού λόγω τραυματισμού σε συνδυασμό με την ετοιμότητα του Φουρτάδο θα φέρουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Πουρσαϊτίδη. Εκτός είναι και ο Κολάνης λόγω τιμωρίας.

Ο Μάστρου θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας οι Φωτίου, Ευθυμίου και στο κέντρο της οπισθοφυλακής οι Ντιαλό, Μπαρπούδης ή Αναστασίου. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Χριστοδούλου, Βλασόπουλος, Νατσιόπουλος και στην επίθεση οι Μπριζίτο, Βέσλεμ, Φουρτάδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ