aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΓια την ανατροπή και την πρόκριση

Για την ανατροπή και την πρόκριση

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Αναγέννηση φιλοξενεί σήμερα (17:00) τη Δόξα στο «Τάσος Μάρκου» και στοχεύει σε νίκη-ανατροπή του 2-1 με το οποίο είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola. Ο Ζουβάνης Ζουβάνη και οι παίκτες του πιστεύουν ότι θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η πιθανή αρχική ενδεκάδα της ομάδας της Δερύνειας: τερματοφύλακας ο Μάστρου, στα άκρα της άμυνας οι Φωτίου και Ευθυμίου, στο κέντρο της άμυνας οι Αναστασίου και Ντιαλό, στη μεσαία γραμμή οι Βλασόπουλος, Χριστοδούλου, Κολάνης και στην επίθεση οι Σωτηρίου, Βέσλεμ, Ρίβας.

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των πρασίνων, Πανίκος Αμυραγιάς, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: «Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλοι οι Δερυνειώτες πρέπει να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα. Με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες και είμαστε αισιόδοξοι για την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ