aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΕξαιρετικά δύσκολη η σωτηρία της

Εξαιρετικά δύσκολη η σωτηρία της

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Αναγέννηση δέχθηκε άλλη μία ήττα, αυτή τη φορά από την ΑΕΛ, έμεινε για 14η αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον η προσπάθειά της για παραμονή έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Έχει μόνο 3 βαθμούς που πήρε από τις ισοπαλίες με Ομόνοια, ΑΕΖ και ΑΕΚ. Οι αγωνιστικές περνούν, η νίκη δεν έρχεται και η ομάδα της Δερύνειας έμεινε καθηλωμένη στο πάτο της βαθμολογίας.

Και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ήταν το αουτσάιντερ αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη, όπως έκανε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ακολουθεί άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Η ομάδα της Δερύνειας έπαιξε φιλότιμα και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Το γκολ του Βέσλεμ, που ισοφάρισε (προσωρινά) σε 1-1 δεν ήταν αρκετό για να δώσει βαθμολογικό κέρδος στους πράσινους. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης κρατά την καλή προσπάθεια. Ο Ελλαδίτης τεχνικός περίμενε όμως περισσότερα από την ομάδα του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Μόδεστος Σωτηρίου στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κλινική. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής που είχε καλή παρουσία, χάνει το παιχνίδι με την Ομόνοια. Δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με την Ομόνοια ο τιμωρημένος Κολάνης και ο τραυματίας Γιαννακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ