aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΕτοιμάζει αλλαγές ο Πουρσαϊτίδης

Ετοιμάζει αλλαγές ο Πουρσαϊτίδης

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ετοιμάζει αλλαγές στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ στο «Τάσος Μάρκου». Ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι αναγκασμένος να αλλάξει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αφού δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Γιαννακού.

Επανέρχεται ο Αναστασίου ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ τη θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικεί και ο Μπαρπούδης. Σε ό,τι αφορά την κορυφή της επίθεσης ο Φουρτάδο είναι πιο έτοιμος αυτή την εβδομάδα και οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα επανέλθει στην ενδεκάδα.

Η επιστροφή του πιθανό να φέρει εσωτερικές μετακινήσεις. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα κατασταλάξει η τεχνική ηγεσία για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του αυριανού αγώνα. Ένας γύρος έχει ολοκληρωθεί και η Αναγέννηση δεν γεύτηκε ακόμη τη χαρά της νίκης. Αύριο έχει άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο θα έχει τον ρόλο του μεγάλου αουτσάιντερ, αφού θα υποδεχτεί την ΑΕΛ στο «Τάσος Μάρκου».

Η ουραγός της βαθμολογίας είναι αποφασισμένη να πετύχει την έκπληξη απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ