aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΈσπασε το ρόδι η «Ελαφρά Ταξιαρχία»! (vid & pics)

Έσπασε το ρόδι η «Ελαφρά Ταξιαρχία»! (vid & pics)

Ο Άρης έσπασε το ρόδι! Χρειάστηκε να περάσει μία ενδεκάδα αγωνιστικών για να πετύχει το πρώτο της τρίποντο η «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία κέρδισε με 2-1 την Αναγέννηση Δερύνειας στο «Τάσος Μάρκου».

Ο Άρης μετράει πλέον εφτά βαθμούς και αισιοδοξεί σε ανέβασμα ηθικού και αυτοπεποίθησης ενόψει της συνέχεια και ασφαλώς σε ανοδική πορεία, ενώ οι πράσινοι της Δερύνειας παραμένουν στον πυθμένα της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό.

Η Αναγέννηση άρχισε καλύτερα στην αναμέτρηση και πλησίασε στο γκολ στο 4’, ωστόσο δεν το πέτυχε αφού ο Φουρτάδο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με βολέ από πλάγια εντός περιοχής. Αν και ανέβασε στροφές ο Άρης στη συνέχεια, το συμπέρασμα είναι πως οι πράσινοι της Δερύνειας ήταν καλύτεροι. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-0.

Στην επανάληψη, ο Άρης μπήκε αποφασισμένος και στο 49’ κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπαρμπούδη στον Γκονσάλες. Ο Αργεντινός ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα αστόχησε στην εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών», καθώς ο Μάστρου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια, όμως, στο 54’ εξιλεώθηκε, αφού με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Παρόλα αυτά, το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Η επανάληψη της φάσης δείχνει τον Αργεντινό την στιγμή της σέντρας να βρίσκεται σε θέση οφ-σάιντ. Δύο λεπτά αργότερα (56’) ο Μάρτινς διαμόρφωσε το 2-0 με ασύλληπτο απευθείας φάουλ. Η Δερύνεια προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και μείωσε στο 78’ με κεφαλιά του Γιαννακού μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σωτηρίου, ωστόσο το σκορ έμεινε αναλλοίωτο και ο Άρης πήρε τελικά τη νίκη.

Ο Άρης ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 88′ δέχθηκε δεύτερη ο Ικάντε για επικίνδυνο φάουλ στον Σωτηρίου.

Αναγέννηση Δερύνειας (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μάστρου, Φωτίου, Ντιαλό (82′ Ευθυμίου), Γιαννακού, Μπαρμπούδης (64′ Σωτηρίου), Βλασόπουλος, Μπριζίντο, Κάλεζιτς (75’ Κολάνης), Βέσλεμ, Ράτκοβιτς, Φουρτάδο.

Άρης (Φρεντ Βάντερμπιστ): Γκολζ, Θεοφίλου, Παχίπης, Άλβαρεθ, Αντωνίου, Μάρτινς, Ράντου (89’ Ευσταθίου), Κυριάκου, Παναγή (84′ Μαρτσάκης), Ικάντε, Γκονσάλες (80’ Ονίλο).

Κίτρινες: Ράτκοβιτς, Μπαρμπούδης /Γκονσάλες, Μάρτινς, Ράντου.

Αποβολές: Ικάντε (2η κίτρινη).

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης.

Α’ Βοηθός: Δημητριάδης Μάριος.

Β’ Βοηθός: Ξενοφώντος Χαράλαμπος.

Τέταρτος: Αθανασίου Νικόλας.

Παρατηρητής: Λοΐζου Μιχάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ